11.04.2024      65      0
 

Валерія Бандурко про підсилення FPV дронами захисників


Плюс пʼять FPV дронів для 110 окрема механізована бригада імені генерал-хорунжого Марка Безручка. Про це інформує начальниця Черкаської РВА Валерія Бандурко.

Як зазначила очільниця РВА, цієї ночі країна-агресор застосувала 82 засоби повітряного нападу. Те, що ми цілі і неушкоджені – завдячуємо виключно нашим військовим. Щоб вони могли це робити надалі підтримка армії – це пріоритетні завдання для кожного з нас.

– За підсилення наших військ вдячна суддівським колективам Черкаського, Соснівського та Придніпровського районних судів, – наголосила Валерія Бандурко.

FPV-дрони — легкі безпілотники, оснащені бойовими частинами. На війні їх використовують для розвідки, враження техніки противника та коригування артилерії.

До речі, виготовив дрони наш місцевий спеціаліст Євген Коваль.

– Кожного дня ми бачимо страшні наслідки війни. Вдячна кожному і кожній, хто стоїть пліч-о-пліч у відстоюванні нашої незалежності. Донатьте, підпримуйте іншими можливими способами наших захисників і захисниць. Головне – не будьте осторонь. Вистоїмо разом! – резюмувала Валерія Бандурко.

Telegram:
t.me/ValeriyaBandurko


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *