20.03.2024      45      0
 

Пряма мова. Валерія Бандурко про участь у форумі жінок-лідерок “Об’єднані заради майбутнього”


У той день аудиторія Київський національний університет імені Тараса Шевченка зібрала медикинь, військових, політикинь, громадських діячок, журналісток, програмісток і ще фахівців багатьох інших професій, в яких успішно працюють і реалізовують свій потенціал жінки.

Я була рада стати частиною форуму жінок-лідерок «Об’єднані заради майбутнього» та ділитися своїм особистим досвідом, як начальниця районної військової адміністрації зі студентами університету та колежанками.

Цей форум про сильні сторони, про розвиток і шляхи, якими ми маємо надалі рухатися.

Лідерство не у чоловіків або жінок. Воно у людей, які беруть на себе відповідальність.

У воєнний час жіноча сила виключно зміцніла. Роль українських жінок у суспільстві завжди була важливою, проте саме зараз має бути особливо підсилена нами. Українські жінки, які беруть активну участь у політиці, громадському, оборонному секторах, зробили вже багато кроків.

Думаю, ми з вами спільні у тому, що мужність немає гендеру. Хочу щиро побажати кожному і кожній – реалізовуйте себе незалежно від статі. Ви – унікальна індивідуальність. Бережіть свій світ, відчувайте себе щасливою людиною і виховуйте в собі ті цінності, які роблять нас людьми.

Ми пройшли бар’єр, коли говорили тільки про жіночі права. Вірю, що кожного наступного року ми будемо на крок вищими у цьому напрямку.Ми не тільки переможемо ворога, а ще й змінимо ментальність всього світу.Щиро вдячна організаторам за запрошення.

Telegram:
t.me/ValeriyaBandurko


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *