04.03.2024      67      0
 

У Черкаській РВА відбулася апаратна нарада


Начальниця Черкаської РВА Валерія Бандурко провела щопонеділкову апаратну нараду із керівниками структурних підрозділів РДА, на якій підбили підсумки роботи за два місяці 2024 року та спланували подальшу роботу.

Зима закінчилася. Попри все стабільно функціонують об’єкти житлово-комунального господарства району: 202 котельні, 76,56 км теплових мереж. Комунальні та аварійні служби у територіальних громадах працюють за графіком.

Містобудування і архітектура. Видано 14 будівельних паспортів на будівництво житлових будинків та господарських споруд, надано вихідні дані (містобудівні умови та обмеження забудови земельної ділянки) на проектування та будівництво 7 об’єктів. На засіданні архітектурно-містобудівної ради при відділі містобудування та архітектури районної державної адміністрації розглянуто 11 проєктів детальних планів територій населених пунктів територіальних громад.

Ефективне використання фінансових ресурсів бюджетними установами району є одним із питань, яке наразі перебуває під постійним контролем. За звітний період проведено 5 засідань робочої групи „Прозорість і підзвітність“, на яких розглянуто публічні закупівлі органів місцевого самоврядування району. На цьому тижні заплановано чергове засідання.

– Підтримка ветеранів війни та їх сімей – це напрям, який наразі під пильним оком і активно розвивається. На сьогодні відкрито та успішно функціонують 3 ветеранські хаби в Канівській, Чигиринській та Леськівській територіальних громадах. Ветеранський хаб є місцем, куди захисники зможуть звернутися по допомогу, пораду та підтримку у будь-який час, знайдуть співрозмовників, які зрозуміють їхні переживання та потреби. Разом із керівниками громад працюємо над тим, щоб такі хаби були створені і в інших громадах району, – зазначила Валерія Бандурко.

Не залишаємо поза увагою українців, які через війну тепер наново налагоджують життя у Черкаському районі, що став для них прихистком. Станом на 04.03.2024 загальна кількість зареєстрованих ВПО становить 53 715, з них: у Черкасах – 25 668, Смілі – 6 479 та у Каневі – 3 775 осіб. Спрямовуємо зусилля на те, аби максимально інтегрувати цих людей до громад та забезпечити всім необхідним.

– Завжди на контролі питання обороноздатності і мобілізації. Шукаємо нові шляхи і можливості! – наголосила Валерія Бандурко. – Тримаємо стрій, друзі! Весна та щоденна праця наближають нас до Перемоги!

Telegram:
t.me/ValeriyaBandurko


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *