12.02.2024      72      0
 

Найперше дякуємо за новий тиждень Збройним Силам України, – Валерія Бандурко


Вже традиційно новий тиждень у районній військовій адміністрації розпочався із координаційної наради. На порядку денному – робочі питання життєдіяльності району та оперативна ситуація у територіальних громадах, планування роботи, розгляд нагальних питань, ситуація у галузях…

В області запрацював новий проект – «Мобільний аптечний пункт». Тепер у села, які не мають стаціонарних аптечних пунктів, приїзджатиме пересувний аптечний пункт. Точні дати відвідування певних сіл можна дізнатися у свого сімейного лікаря чи місцевої влади.

На Черкащині в розпалі змагання територіального етапу «Пліч-о-пліч» Всеукраїнські шкільні ліги. Стартував другий етап шкільних ліг. – Вболіваємо за нашу молодь та дякуємо воїнам ЗСУ за можливість проводити подібні змагання, – зазначила начальниця Черкаської РВА Валерія Бандурко.

Активно працює робоча група «Прозорість та підзвітність», планується чергове засідання. Також щодня на контролі хід мобілізації у Черкаському районі.

Внутрішньо переміщені особи досі залишаються вразливими й потребують нашої підтримки та допомоги. Станом на 12.02.2024 загальна кількість зареєстрованих 53 760 ВПО у Черкаському районі становить осіб, із них: у Черкасах – 25 635, Смілі – 6 524 та Каневі – 3 778 осіб. Район без вищезазначених міст – 17 823 осіб.

– Незмінним є підтримка наших Збройних Сил України. Вишукуємо всі можливості для забезпечення наших військових відповідно до потреб. Об’єднуємо зусилля й зв’язки задля пошуку необхідного на передову, – наголосила очільниця району. – Тихого та продуктивного нам усім тижня! Бережіть себе і своїх рідних!

Telegram:
t.me/ValeriyaBandurko


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *