05.02.2024      118      0
 

Щоденна праця наближає нас до Перемоги, – Валерія Бандурко


На апаратній нараді із керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, яка відбулася під керівництвом начальниці Черкаської РВА Валерії Бандурко, визначили основні завдання на поточний тиждень та проаналізували виконану роботу.

Підсилили оборонців України та передали 2 квадрокоптери Mavic 3.
– Тримаємо руку на пульсі та плануємо черговий транш допомоги нашим захисникам, – зазначила Валерія Бандурко. Військовослужбовці на передовій потребують ротації та відпочинку, спільно із центрами комплектування та соціальної підтримки, органами місцевого самоврядування продовжуємо працювати в цьому напрямку.

Російський терор руйнує міста і села. Оговтується від ворожого обстрілу Сміла. На сьогодні встановлено 2/3 всіх пошкоджених вікон. Дахи відновлені повністю. На постійному зв’язку із власниками 8 домоволодінь, які наразі вже знесені. В ході діалогу всі власники погодилися на грошове відшкодування за втрачене житло. Відповідними рішеннями територіальних громад кошти направляються в Смілянську територіальну громаду для надання матеріальної допомоги власникам зруйнованих домоволодінь, обсягом 16 млн грн. Кожен із власників вже сам вирішить: чи будуватися знову, чи купити готовий будинок.

Не залишаємо поза увагою українців, які через війну тепер наново налагоджують життя у Черкаському районі. Станом на 05.02.2024 загальна кількість зареєстрованих ВПО становить 53 920, з них: у Черкасах – 25 618, Смілі – 6 529 та у Каневі – 3 778 осіб. Спрямовуємо зусилля на те, аби максимально інтегрувати цих людей до громад, допомогти їм із працевлаштуванням та забезпечити всім необхідним.

Завершилася реєстрація шкільних команд у змаганнях “Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги”. 973 команди-учасниці виявили бажання позмагатися за першість із п’яти дисциплін. Найбільш популярними видами спорту серед школярів Черкаського району є волейбол (280 команд-учасниць) та баскетбол (278). Третім за популярністю є футзал (140). Далі – спортивне орієнтування (139) та черлідинг (136).

Дякую нашим воїнам ЗСУ за можливість розвивати нашу молодь! – наголосила очільниця району. – Тримаємо свій фронт!


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *