11.12.2023      123      0
 

Відбулась координаційна нарада у Черкаській військовій адміністрації


Коротко про важливе на цьому тижні.

У районі працюють «Пукти незламності». Щоб знайти найближчий, треба у «Дії» зайти в розділ «Послуги», обрати «Пункти незламності», вказати свою область і завантажити карту.

Безпека дітей – те, про що дбаємо в першу чергу. Саме з цією метою в громадах Черкаського району продовжують нарощувати кількість захисних споруд, які відповідають безпековим нормам.

Працюємо над розвитком реабілітаційних спроможностей у нашому районі. Перевіряємо та вдосконалюємо роботу вже наявних відділень та центрів для відновлення військових, а також шукаємо можливості для створення нових.

Військових, які потребують допомоги у протезуванні очевидно, що менше не стане.

Питання мобілізаційного процесу – на особливому контролі. Щоденною темою є обговорення методів та процесу організації та проведення у районі мобілізації людських і технічних ресурсів.

Пам′ятаймо з вами, що хтось прямо зараз ціною власного життя виборює нашу свободу. Допомагаймо, донатьмо, підтримуймо наших військових! Маєте можливість – долучіться до тих зборів, яким довіряєте.

Станом на 11.12.2023 загальна кількість зареєстрованих ВПО у Черкаському районі становить 53 814 осіб, із них: у Черкасах – 25 369, Смілі – 6 600 та Каневі – 3 801 осіб.

Telegram:t.me/ValeriyaBandurko


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *