20.11.2023      73      0
 

Відбулась координаційна нарада Черкаської РВА


Традиційно новий тиждень у Черкаській районній військовій адміністрації розпочинається координаційною нарадою із керівниками структурних підрозділів.

Ворог продовжує свій терор цивільного населення, влаштовуючи атаки на мирні міста. Маємо готуватися до будь-яких сценаріїв. Одне з головних завдань – захист об’єктів критичної інфраструктури.

Нещодавно в обласній військовій адміністрації відбувся круглий стіл за участі Канадського Червоного Хреста (Canadian Red Cross) та Черкаська обласна організація Товариства Червоного Хреста України. Це – ті організації, підтримка яких вагомо відчутна. Є вже низка спільних проєктів, які успішно працюють у нашому районі. На цій зустрічі обговорено подальші напрями взаємодії.

Цього тижня спільно із представниками обласної військової адміністрації заплановані моніторингові візити до місць тимчасового проживання ВПО. Люди, які залишили свої домівки та евакуювалися із тимчасово окупованих територій та з територій, де ведуться активні бойові дії, повинні завжди відчувати підтримку органів влади.

Станом на 20.11.2023 загальна кількість зареєстрованих ВПО у Черкаському районі становить 53 847 осіб , з них: у Черкасах – 25 260, Смілі – 6 598 та Каневі – 3 820.

Нищити ворога в умовах, коли немає можливості зігрітись, стає важче. Не забуваймо про це і всіляко допомагаймо нашим військовим.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *