06.11.2023      116      0
 

Відбулась координаційна нарада Черкаської РВА


Для ефективної роботи важлива злагодженість усіх структурних підрозділів районної військової адміністрації та їх взаємодія між собою. Щопонеділка проходить координаційна нарада, де голова Черкаської районної військової адміністрації спільно із начальниками структурних підрозділів обговорюють поточні питання району й планують робочий тиждень.

-Йде 621-ий день війни… Не втомлююсь наголошувати на важливості всебічної підтримки наших Сил безпеки та оборони. Ми маємо бути вдячні та пам’ятати про те, хто і якими зусиллями виборює нашу перемогу. Тим, хто добровільно змінив свої звичні комфортні умови проживання на окопи. Маєте можливість – долучіться до тих зборів, яким довіряєте. Знаходьте час написати своїм близьким та знайомим, спитати як у них справи й підтримати добрим словом, – каже Валерія Бандурко.

Незабаром відбудеться масштабний «Черкаський міжнародний економічний форум 2023». Крута бізнес-подія, яка об’єднає відомі українські й іноземні компанії, міжнародні організації та фонди, керівників малих і середніх підприємств, потенційних інвесторів та партнерів, що працюють над відновленням нашої економіки.

Черкаський район спільно з небайдужими продовжують відновлювальні роботи у підшефній Іванівці. Допоки погодні умови на нашому боці є можливість виконувати будівельні/ремонтні роботи – працюємо. Планується робоча поїздка на південь аби перевірити стан виконання робіт і поспілкуватися з населенням.

рос*яни завдали чимало горя від початку повномасштабного вторгнення. Не забуваймо, що ми воюємо з нечесним, підступним ворогом. Минулого тижня російські окупаційні сили завдали ракетного удару по місцю зосередження 128 окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади. Щирі співчуття родинам загиблих воїнів.

Станом на 06.11.2023 загальна кількість зареєстрованих ВПО у Черкаському районі становить 53 932, із них: у Черкасах – 25 203, Смілі – 6 592 та у Каневі – 3 833 особи.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *