28.08.2023      278      0
 

У Черкаському районі навічно попрощалися з воїнами, які загинули захищаючи Україну


Не забуваймо, яка висока ціна спокійного сну цивільного населення та тихого неба над нами…

У Черкасах попрощалися з військовими Владиславом Цикановським та Олександром Кривопиським.

Цикановський Владислав Віталійович, загинув на війні у віці 22 роки. У 2020 році підписав контракт із ЗСУ та став на захист Батьківщини. Був учасником бойових дій в АТО. Як розпочалася повномасштабна війна відразу став на захист України. Служив у мінометному відділенні штурмового батальйону. Загинув поблизу Бахмуту.

Кривописький Олександр, загинув у віці 28 років. У 2013 році пішов на строкову службу, а у 2014 році пішов добровольцем захищати Україну. Коли росія почала повномасштабне вторгнення, його призвали до лав ЗСУ. Він проходив службу на посаді старшого кулеметника у батальйоні оперативного призначення. Загинув військовий на Луганщині, потрапивши під мінометний обстріл.

У Городищі в останній шлях провели захисника Сергія Багацького.

Багацький Сергій Миколайович, 1973 року народження. Захисникові було 50 років. Старший стрілець штурмового відділення штурмового взводу штурмової роти Сергій Багацький загинув, захищаючи Україну від росіян, у зоні ведення бойових дій ще 4 березня 2022 року. Спочатку його поховали як невідомого солдата. І тільки 23 серпня 2023 року його привезли до рідного Городища.

У Березняківській громаді назавжди попрощалися із солдатом Владиславом Геріхом.

Геріх Владислав Станіславович, 1997 року народження, морський офіцер. За рідну Україну, за наше мирне сьогодення та майбутнє віддав своє життя.

У Набутівській громаді в останній шлях провели воїна Миколу Слюсаря.

Слюсар Микола Олексійович не, 1972 року народження, з перших днів захищав нашу Батьківщину від ворожої орди. Героїчно загинув захищаючи незалежність та суверенітет України.

У Ротмістрівсткій громаді навіки попрощалися з військовим Вадимом Коваленко.

Коваленко Вадим Миколайович, сержант, старший бойовий медик механізованої роти механізованого батальйону. Загинув 20.08.2023 року під час виконання службових обов’язків внаслідок ворожого артилерійського обстрілу в Донецькій області.

Глибоко співчуваю родинам полеглих воїнів. Бійці не змогли залишитись осторонь, коли Україна у небезпеці.

Слава захисникам!

Вічна пам’ять!

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Черкаської РВА


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *