16.08.2023      119      0
 

Кожній дитині – надійний сімейний затишок


Служба у справах дітей райдержадміністрації забезпечує нагляд як за прийомними сім’ями та дитячими будинками сімейного типу, які проживають на території Черкаського району, так і за сім’ями усиновлювачів, які прийняли дитину, позбавлену батьківького піклування, на правах рідної дитини.

Працівники служби у справах дітей райдержадміністрації здійснили виїзд на територію Білозірської територіальної громади та відвідали 2 родини, одна з яких прийомна, інша – родина усиновлювачів. Прийомна родина функціонує менше одного року, в ній на вихованні перебуває троє прийомних дітей та четверо власних. Власні діти творчо обдаровані, всі грають на музичних інструментах, старші навчаються у закладах музичного профілю. Прикладом для дітей є батьки, які створили для них атмосферу любові, тепла, затишку, взаєморозуміння.

Усиновлення є особливою формою влаштування дітей, при ній зберігається таємниця усиновлення. Тут щасливі як діти, так і батьки, а рішення прийняти в сім’ю дитину на правах рідної не було помилковим. Це підтверджено при відвідуванні родини усиновителів.

Служба у справах дітей райдержадміністрації продовжує забезпечувати кожній дитині, залишеній без батьківського піклування, надійний захист та право на сімейне виховання.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Черкаської РВА


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *