07.08.2023      99      0
 

У Черкаському районі назавжди провели воїнів, які ціною власного життя виборювали право нашої нації бути вільною


Україна втрачає справжніх героїв у запеклих боях проти російських окупантів.

У Черкасах назавжди попрощалися із захисником Сергієм Лук’янченко.

Лук’янченко Сергій, йому назавжди залишилося 48 років, молодший сержант, начальник радіорелейної станції роти зв’язку. На жаль, захисник України пішов з життя.

У Каневі в останній шлях провели воїнів Руслана Анісімова та Олександра Харинточука.

Анісімов Руслан, йому назавжди 27 років, розвідник-оператор механізованого батальйону однієї з військових частин. На жаль, під час виконання бойового завдання на Луганському напрямку, внаслідок обстрілу ворожим дроном, воїн отримав несумісні з життям поранення.

Харинточук Олександр, 1984 року народження, командир мінометного відділення аеромобільного батальйону військової частини, молодший сержант. Загинув 31.07.2023 року в Донецькій області.

У Корсунь-Шевченківській громаді назавжди попрощалися із солдатом Іллею Супруном.

Супрун Ілля, мужній воїн до останнього подиху був вірний військовій присязі, загинув під час бою за нашу Батьківщину, виявивши стійкість та мужність, виконуючи бойове завдання за призначенням в ході ведення бойових дій в Запорізькій області.

У Городищі попрощалися із захисником Максимом Полтавцем.

Полтавець Максим, 1997 року народження, стрілець стрілецького відділення стрілецького взводу стрілецької роти. Героїчно загинув, захищаючи рідну Україну від ворогів.

Білозірська громада назавжди попрощалася з воїном Павлом Рудичем.

Рудич Павло, 1987 року народження. Вірний військовій присязі, мужньо виконував громадянський обов’язок, загинув смертю Героя.

У Смілі в останній шлях провели захисників Юрія Назаренка та Анатолія Лизуненка.

Назаренко Юрій, 1984 року народження, оператор відділення протитанкових ракетних комплексів взводу вогневої підтримки парашутно-десантної роти парашутного десантного батальйону. Загинув 28 липня 2023 року мужньо виконуючи бойове завдання в Луганській області.

Лизуненко Анатолій, 1992 року народження, старший солдат, механік-водій, парашутно-десантної роти парашутного десантного батальйону. Загинув 28 липня внаслідок артилерійських обстрілів під час бойових дій поблизу населеного пункту в Луганській області.

Чигиринщина попрощалася із солдатом Олександром Федоровичем.

Федорович Олександр, 1989 року народження, розвідник відділення збору та обробки даних розвідки взводу управління розвідувальної роти. 28 липня 2023 р. загинув в зоні виконання бойових завдань на Донецькому напрямку.

У Кам’янці назавжди в останній шлях провели військового Вадима Бойко.

Бойко Вадим, 2000 року народження, мужній воїн і справжній захисник, загинув смертю героя.

Схиляємо голови в глибокій шані та скорботі, висловлюємо співчуття рідним та близьким.

Кожного дня ми відчуваємо тривогу – не лише ту, що волає із сирен і сповіщає про небезпеку з повітря, але й ту, що хвилює серце в страху за життя кожного нашого захисника.

Світла пам’ять, честь і слава захисникам України!

Не пробачимо ворогу смертей наших рідних!

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Черкаської РВА


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *