07.08.2023      113      0
 

Підрозділи Головного управління ДСНС отримали техпідсилення


Підрозділи Головного управління ДСНС Черкащини мали потребу в пожежному автомобілі цільового призначення, що має можливість вивозить вогнегасні речовини в кількості, яка значно перевищує ємкість звичайних пожежних цистерн та дозволяє тривалий час безперервно подавати вогнегасні речовини, що в свою чергу дозволить мінімізувати наслідки пожежі, або надзвичайної ситуації та пришвидшити її ліквідацію.

– Для безперебійної роботи підрозділів, пришвидшення ліквідації пожеж, доправлення води населенню за потреби – дуже цінне надбання, – зауважив начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець. – Особливо зараз, коли маємо ще й надзвичайні ситуації воєнного характеру. 

-Тож, тепер в їхньому розпорядженні є ось така потужна автоцистерна місткістю 30 тонн. Стільки води в себе вміщують 6 звичайних пожежних авто,- зауважила начальник Черкаської РВА Валерія Бандурко.

Цією технікою надзвичайників забезпечив благодійний фонд Фонд “МХП-Громаді”. Вдячність за таку необхідну підтримку!

Як зазначила очільниця району, завдяки цьому придбанню надзвичайники зможуть ще більш ефективно, швидко реагувати на надзвичайні ситуації та забезпечувати безпеку життя і майна громадян.

Щира вдячність кожному, хто підтримує захисників! Так це підтримка для усієї України!

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Черкаської РВА


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *