15.06.2023      122      0
 

Онлайн нарада з питань підготовки проектних заявок, які реалізовуватимуться у 2023 році в рамках бюджетної програми “Фонд ліквідації наслідків збройної агресії”


14 червня Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України під головуванням заступника Міністра Мінінфраструктури Олександри Азархіної було проведено онлайн нараду з питань підготовки проектних заявок, які реалізовуватимуться у 2023 році в рамках бюджетної програми “Фонд ліквідації наслідків збройної агресії”.

У заході взяли участь перший заступник голови Черкаської районної військової адміністрації Роман Хоменко, працівники профільних відділів Черкаської РВА та міські, сільські територіальні громади Черкаського району. Загалом на навчанні були присутні понад 850 учасників з усієї України.

Розібрали механізм підготовки та подання проектних заявок згідно Порядку використання коштів фонду ліквідації наслідків збройної агресії, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10.02.2023 #118, обговорили проблемні питання, які виникають в органів місцевого самоврядування у процесі підготовки документації.

Із метою забезпечення налагодженої роботи у Мінінфраструктури визначено координаторів по регіонах України, всі учасники заходу отримали доступ до методичних матеріалів для підготовки проектних заявок.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Черкаської РВА


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *