14.06.2023      211      0
 

Важлива нарада: керівники СБУ, Нацполіції, органів прокуратури, ДСНС Черкащини, керівники відповідних структурних підрозділів Черкаської РВА


Начальник Черкаської районної військової адміністрації Валерія Бандурко заслухала керівників СБУ, Нацполіції, органів прокуратури, ДСНС Черкащини про поточний стан справ у підпорядкованих напрямках відомств в районі.

Обговорено ряд питань:

Безпека громадян. Опрацювали результати моніторингу укриттів, їх належний стан, встановлення на баланс утримувача, організацію діяльності мобільних груп реагування на позаштатні ситуації в роботі укриттів.

Безпека на воді у літній період. На території Черкаського району обладнано 6 пляжів, крім того, у громадах визначено 22 місця масового відпочинку на воді. Відпрацьовується питання безпеки на цих об’єктах, а також – взяти під контроль стихійні зони відпочинку. Головам громад рекомендовано укласти договори на аварійно-рятувальне обслуговування пляжів та місць масового відпочинку з аварійно-рятувальними службами.

Допомога постраждалій Херсонщині. Проаналізували ряд можливостей допомоги населенню. Об‘єднуємо зусилля для підтримки тих, хто цього потребує.

Працюємо далі!

На зв’язку тут: https://t.me/ValeriyaBandurko

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Черкаської РВА


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *