30.05.2023      101      0
 

На Черкащині продовжують вмотивовано допомагати ЗСУ для наближення Перемоги


У Черкаському районі передали славетним «Чорним запорожцям» відремонтований та пофарбований автомобіль УАЗ. Саме така модель транспортного засобу була потрібна згідно з запитом волонтерів ГО “Воля і Право” до Черкаської РВА. Автівка досі користується повагою у військовослужбовців завдяки своїй технічній характеристиці.

Хоч таку модель зараз знайти нелегко, але на шляху до Перемоги немає нічого неможливого. Дякуємо Едуарду Козіну, СТОВ “ЛОМОВАТЕ”, за автодопомогу та усім причетним за комунікацію.

Перед відправкою авто завантажили м’ясними і овочевими консервами та засобами гігієни.

Також Черкаська РВА доєдналася до збору волонтерами гуманітарного вантажу для захисників 95-тої бригади. Відвантажили ГО «Воля і право» з районного хаб-складу продукти харчування, м’ясну та овочеву консервацію, каву, печиво, їжу швидкого приготування, засоби гігієни та спальники.

– У той час, коли ворог не припиняє тероризувати нас обстрілами, ми продовжуємо допомагати ЗСУ. Приємно, коли вдається виконати запит від військових у найкоротші терміни., – зауважує начальник Черкаської РВА Валерія Бандурко.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Черкаської РВА


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *