24.04.2023      147      0
 

У Черкаській РВА відбулася координаційна нарада з керівниками структурних підрозділів


Начальник Черкаської районної військової адміністрації Валерія Бандурко провела координаційну нараду з керівниками структурних підрозділів.

Продовжується ліквідація наслідків весняного водопілля. Чергують мобільні групи Головного управління ДСНС. Разом з Товариством Червоного Хреста України у разі потреби забезпечують населення питною водою, продуктами харчування та ліками. Наразі прослідковується зниження рівня води. Найбільш критичними залишаються населені пункти Прохорівка і Хрещатик. На цьому акцентувала увагу очільниця району.

У Черкаському районі зберігається незначна тенденція до зменшення кількості внутрішньо переміщених осіб в населених пунтках Черкаського району. Водночас зростає кількість ВПО у місті Черкаси, зараз становить 27876 осіб. Станом на 24.04.2023 загальна кількість зареєстрованих ВПО у районі – 58718 осіб, Сміла- 6777, Канів – 3950.

У закладах освіти району тривають роботи з улаштування укриттів. До 1 вересня маємо вийти на максимум для проведення офлайн навчання.

Формуються пропозиції громад щодо включення до переліку автомобільних доріг Черкаської області на проведення ремонтних робіт у 2023 році. Пропозиції направляються до Департаменту будівництва Черкаської ОДА та ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Черкаській області».

Наразі проводяться консультації з громадами у рамках реалізації в Черкаському районі Постанови КМУ «Деякі питання організації спроможної мережі закладів охорони здоров‘я».

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Черкаської РВА


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *