17.04.2023      196      0
 

Черкаський район долучився до акції “День довкілля”


Працівники органів державної влади та місцевого самоврядування Черкаського району, працівники комунальних установ, закладів соціальної сфери та місцеві мешканці взяли участь у акції з нагоди “Дня довкілля”. Про це інформує начальник Черкаської РВА Валерія Бандурко.

У громадах Черкаського району за участі працівників виконавчих комітетів місцевих рад, комунальних, освітніх установ, місцевих мешканців упорядковано території закладів соціальної сфери, узбіччя доріг, спортивні майданчики, береги водойм, висаджено дерева та квіткові галявини.

До проведення акції долучилися працівники Черкаської районної військової адміністрації та Черкаської районної ради. Наведено лад біля адміністративних будівель, прибрано сміття, вивезено сухе гілля, висаджено саджанці дерев та квітів.

Валерія Бандурко подякувала усім, хто долучився до суспільно корисної справи.

Нагадуємо, що відповідно до Указу Президента України від 06.08.1998 №855/98 “День довкілля” проводиться щороку у третю суботу квітня.

День довкілля – це акція, яка передбачає озеленення, благоустрій населених пунктів, очищення водних джерел, збереження природно-заповідних та інших цінних об’єктів, поширення екологічних знань.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Черкаської РВА


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *