20.03.2023      163      0
 

Начальник Черкаської РВА – про головне в районі


“Незмінно пріоритетними завданнями залишаються безпека громадян та стабільне функціонування усіх сфер життєдіяльності району”, – наголошує начальник Черкаської РВА Валерія Бандурко.

У Черкаському районі продовжується діяльність спрямована на підтрмку ЗСУ та громадянам, які постраждали від збройного нападу агресора. Спостерігається тенденція до зменшення кількості внутрішньо переміщених осіб в районі. Станом на 20.03.2023 загальна кількість зареєстрованих ВПО – 59162 осіб, з них – місто Черкаси 27715 осіб, Сміла – 6787, Канів – 3960.

У районі збільшується кількість закладів освіти, які переходять з «онлайну» на «офлайн» та змішану форму навчання. З тергромад надходять нові заявки щодо переведення навчальних закладів на очну форму надання освітніх послуг.

У ході нараді розглянуто також питання:

Щодо захисту прав дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Зокрема, надання допомоги та консультацій дитячим будинкам сімейного типу, які емігрували за кордон з нашого району.

Про освоєння громадами району коштів, спрямованих для підключення закладів соціальної інфраструктури до швидкісного фіксованого інтернету в межах проекту “Інтернет-субвенція”. Вже 16 з 22 населених пунктів Черкаського району підключено до оптичного інтернету, отримали швидкісний інтернет та базову локальну мережу у соціальних закладах, у тому числі Wi-Fi-покриття.

Виконання військово-транспортного обов’язку з метою забезпечення ЗСУ та інших військових формувань, які перебувають у власності державних органів, підприємств, організацій та фізичних осіб.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Черкаської РВА


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *