09.03.2023      198      0
 

У Черкаській РВА відбулося засідання колегії


На засіданні колегії начальник Черкаської РВА Валерія Бандурко прозвітувала про підсумки роботи за 2022 рік. 

Активний початок року та продовження роботи над проектами були вимушено призупинені у лютому 2022 року через повномасштабне вторгнення російської федерації. Проте і в цих умовах Черкаська районна державна адміністрація продовжувала працювати над ефективним виконанням всіх функцій та повноважень, передбачених законодавством.

– Варто зазначити, що все, чого нам вдалося досягти, це завдяки злагодженій співпраці з обласною військовою адміністрацією, районною радою, головами територіальних громад району, депутатами всіх рівнів, силовим блоком та бізнесом, – підкреслила голова району та висловила подяку за співпрацю. Дякую працівникам усіх галузей життєдіяльності району, моїм колегам, а також громадським організаціям і волонтерам, які одні з перших прийшли на допомогу та стали надійним плечем підтримки для військових, суспільства і органів влади.

Також на засіданні колегії розглянуто питання про стан справ в галузі правоохоронної діяльності і галузях соціальної сфери у 2022 році та перспективи на 2023 рік. Поінформували керівники територіальних органів центральних органів виконавчої влади та силових структур Черкащини.

Разом з головами громад району приділено увагу питанням цивільного захисту населення, мобілізації тощо.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Черкаської РВА


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *