04.03.2023      204      0
 

Черкаський район провів останнім шляхом захисників України, які віддали свої життя за свободу, незалежність та територіальну цілісність України


У глибокій шані Смілянська громада схилила голови перед Героями Олександром Махиньком та Денисом Кривенком.

Махинько Олександр Артемович, народився в селі Телепине, що на Кам’янщині. Був трактористом-машиністом екскаватора інженерно-саперного взводу військової частини ЗСУ. Разом зі своїми побратимами перебував на передовій в Донецькій області, де був тяжко поранений. 20 лютого 2023 року помер в лікарні м.Ужгорода.

Кривенко Денис Олегович, 1992 року народження, водій аеромобільного відділення аеромобільного взводу аеромобільної роти аеромобільного батальйону військової частини, старший солдат. Народився у Смілі. Проживав у селі Білозір’я. Загинув 25.02.2023 у запеклому бою з противником в Донецькій області. Поховали військового у Білозір‘ї.

Степанецька громада знову у жалобі. Односельчани попрощалися зі стрільцем – номер обслуги аеромобільного взводу аеромобільної роти аеромобільного батальйону, солдатом Сергієм Поповим.

Попов Сергій Сергійович загинув 27.01.2022 під час запеклого бою з противником у Донецькій області. Поховали солдата у селі Степанці.

У Білозірській громаді провели в останню путь Ігоря Левченка та В‘ячеслава Черненка.

Левченко Ігор Анатолійович, 1968 року народження, інспектор прикордонної служби, сержант, загинув 14.02.2023 у бою за Батьківщину в Донецькій області.

Черненко В’ячеслав Вікторович, 1985 року народження, стрілець відділення окремого кулеметного взводу, солдат. Загинув 23.02.2023 року під час бою з російськими загарбниками в Донецькій області.

Щирі співчуття рідним і близьким!

Вічна пам’ять і незгасима слава Героям!

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Черкаської РВА


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *