04.03.2023      113      0
 

Підкріплення пріоритетних напрямів: на сесії облради внесли зміни до бюджету


На сесії обласної ради підтримано низку питань щодо життєдіяльності Черкащини. Про це інформує начальник ОВА Ігор Табурець.

– Депутати фінансово підкріпили пріоритетні напрями, внісши зміни до обласного бюджету, – зауважив очільник області. – Зокрема, профінансовано профільні обласні програми за напрямом обороноздатності.

Окрім того, підтримано також зміни щодо фінансування медичної й освітньої сфер. Відтак передбачено кошти на реконструкцію частини приміщень у Клінічному центрі онкології, гематології, трансплантології та паліативної допомоги для встановлення лінійного прискорювача, на придбання медичного обладнання для обласних установ і закладів охорони здоров’я. А також для проведення ремонтів в обласних медзакладах і закладах освіти, зокрема для облаштування там укриттів.

Розглянуто питання підтримки внутрішньо переміщених осіб. Своїм рішенням депутати спрямували кошти обласним закладам, де проживають вимушені переселенці. Зокрема, для створення там потрібних умов і придбання необхідних продуктів харчування, медикаментів тощо.

Пресслужба ОДА 


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *