16.01.2023      157      0
 

Нарада в Черкаській РВА: обговорили нагальні питання району


Начальник Черкаської РВА Валерія Бандурко провела нараду з керівниками структурних підрозділів Черкаської районної військової адміністрації.

Ситуація в Черкаському районі залишається стабільною. Дякую правоохоронним органам за забезпечення правопорядку”, – Валерія Бандурко.

Дефіцит в енергосистемі суттєво зріс. Це пов‘язано зі зменшенням виробництва електроенергії через ракетні обстріли. Ситуацію також ускладнюють погодні умови.
З 15 січня у районі, як і у всій Черкаській області, застосовані червоні графіки аварійних відключень. Тримаємо наш енергофронт!

Кількість внутрішньо переміщених осіб у районі – 60127 осіб, з них: місто Черкаси – 27331 осіб, місто Сміла – 7034, місто Канів – 4192. Чисельність ВПО зростатиме у зв’язку з продовженням евакуації з місць, де відбуваються бойові дії.

Підсилюємо Збройні Сили України. На сьогодні є потреба у автомобілях. Звертаюся до підприємців та усіх небайдужих громадян, хто має можливість надати транспортний засіб нашим захисникам і захисницям. Ваша допомога дуже важлива! Лише разом зможемо здолати агресора”, – зазначила Валерія Бандурко.

Голова району закликала убезпечуватися під час сигналів повітряної тривоги. Ворог безжальний і жорстокий. Але ми вистоїмо і переможемо!

Тримаємо стрій!


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *