29.12.2022      163      0
 

Завдяки волонтерам, з якими ми співпрацюємо, розширюємо наші можливості допомоги ВПО, – Валерія Бандурко


Начальник Черкаської РВА Валерія Бандурко разом з волонтерами Антоном Гілявським, Олегом Лисенком та Валерією Івановою, головним координатором з вимушено переселених осіб України у Відні, обговорили можливості надання допомоги з Австрії громадянам, які вимушені переселитися до нашого району у зв’язку з воєнними діями.

Валерія Іванова є випускницею Смілянської гімназії імені Василя Сенатора. Наразі навчається в Австрії, у Віденському національному університеті. З першого дня повномасштабного вторгнення російських окупаційних військ в Україну займається волонтерською діяльністю. Разом з іншими волонтерами допомагає вирішити проблеми українців за кордоном. За словами пані Валерії, австрійські волонтери активно допомагають Україні, гуманітарні вантажі з Відня прямують на Схід нашої держави та у військові шпиталі з перших днів повномасштабного вторгнення.

Обговорили потреби Черкаського району для допомоги ВПО. Насамперед, це генератори, спеціалізовані автомобілі, продукти харчування та засоби гігієни.

Дякую за конструктивну зустріч! Разом робимо важливу справу!, – зазначила очільниця району.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *