29.12.2022      150      0
 

Рік незламних: Ігор Табурець про здобутки медиків Черкащини


Медицина області не просто вистояла, а спрацювала якнайкраще у 2022-му. Підсумки в роботі галузі підбив начальник ОВА Ігор Табурець на звітній колегії.

Лише в стаціонарах лікарень області цьогоріч пролікували близько 250 тис. пацієнтів. Це на 18% більше, ніж минулоріч.– Без перебільшення, наші медики працювали на межі своїх можливостей, – відзначив Ігор Табурець. – Багато історій про наш героїчний медичний фронт ви почуєте вже після перемоги. Навіть у надскладних умовах в області не припиняється розвиток медицини. Ми продовжуємо проводити трансплантації, надскладні операції, щоденний порятунок життів. Попри відключення світла, постійні загрози і щоразу нові виклики воєнного часу.

Зі свого боку обласна влада максимально підтримували медиків у цей надважкий рік, зауважив посадовець. Медичні заклади на розвиток і придбання обладнання отримали з місцевих бюджетів майже 119 млн грн.

– Дякую всій медичній команді Черкащини, а також нашим партнерам і благодійникам за постійну підтримку, – наголосив начальник ОВА.

Принагідно очільник області вручив представникам молодшого медичного персоналу відзнаки Ради національної безпеки і оборони України.

За інформацією преслужби Черкаської ОВА


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *