28.10.2022      112      0
 

Відновлювальні роботи тримаю на контролі, – Ігор Табурець про подолання наслідків «прильоту» в одне із сіл Черкаського району


38 домоволодінь із руйнаціями. Це – наслідки «прильоту» російської ракети в одне з сіл Черкаського району 10 жовтня. Нині тут тривають відновлювальні роботи. Тримає на контролі це питання особисто очільник області Ігор Табурець.

Сьогодні посадовець вкотре відвідав домогосподарства постраждалих від «прильоту» черкащан. Відзначив, що над відновленням пошкодженого працюють  як на рівні громади та району, так і обласної військової адміністрації. Долучаються також благодійники і соціально відповідальні підприємці.

– Частина пошкоджень проявились згодом, тому на сьогодні маємо вже таку кількість, порівняно з першими днями, – пояснив начальник ОВА. – Дані про всі пошкоджені об’єкти вже внесли до Fast Recovery plan – державний проект відбудови пошкодженої інфраструктури України. У будинку, безпосередньо біля якого «приземлилась» ворожа ракета, роботи вже на фінішній прямій. У сусідньому – у процесі. Там довелось перекладати навіть стіни. Усі критичні роботи намагаємось провести до холодів, як і планували від початку.

Відзначимо, на Черкащині майже 150 об’єктів зазначали руйнацій від початку повномасштабної війни. Найбільше постраждали в нас Уманський і Черкаський райони.

Офіційну інформацію читайте на наших ресурсах:


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *