29.09.2022      263      0
 

Начальник Черкаської РВА Валерія Бандурко провела нараду з головами громад району


Начальник Черкаської РВА Валерія Бандурко провела нараду з головами територіальних громад, де обговорили та вирішили ряд актуальних питань життєдіяльності Черкаського району в умовах тилових буднів воєнного стану.

На початку засідання вшанували пам‘ять жертв трагедії Бабиного Яру та загиблих внаслідок військової агресії росії хвилиною мовчання.

Проаналізували:

підготовку до опалювального сезону 2022-2023 років;

стан боротьби зі злочинністю та правопорушеннями, забезпечення законності, правопорядку, прав і свобод громадян на території Черкаського району;

надходження податків та зборів до бюджетів територіальних громад Черкаського району.

З фахівцями Державної екологічної інспекції Центрального округу та Регіонального офісу водних ресурсів у Черкаській області опрацювано заходи щодо відновлення і підтримання сприятливого гідрологічного режиму та санітарного стану річок Тясмин, Рось та Росава в адміністративних межах Черкаського району.

Валерія Бандурко звернула увагу голів громад на необхідність термінового проведення робіт з прибирання несанкціонованих блокпостів.

Також нагадала очільникам органів місцевого самоврядування про погодження проведення мирних зборів, мітингів, походів і демонстрацій, інших масових заходів, що заплановані на території громад.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *