12.09.2022      198      0
 

У Черкаській РВА проаналізували актуальні робочі питання


Начальник Черкаської РВА Валерія Бандурко спільно з керівниками структурних підрозділів Черкаської РВА проаналізували актуальні робочі питання.

Безпека і цивільний захист.

Ворог продовжує ракетні обстріли критичної інфраструктури та житлових об’єктів. Цими вихідними сили ППО збили ворожий літаючий об’єкт над Уманщиною. Пошкоджено житловий будинок. На щастя, ніхто не постраждав. Усі ми радіємо успіхам наших воїнів на фронті, але потрібно бути пильними, берегти своє життя та убезпечуватися під час сигналів повітряної тривоги, – зауважує Валерія Бандурко.

Учора в окремих населених пунктів району були перебої з електропостачанням. Це пов’язане з ситуацією, що склалася в країні у зв’язку з обстрілами. Наразі електропостачання відновлене.

Пребуває на контролі питання цивільного захисту у громадах району та виконання завдань, які були напрацьовані минулої п’ятниці у ході наради з головами громад.

Робота в тилу.

Продовжується співпраця з волонтерами, благодійниками, волонтерськими громадськими організаціями, Товариством Червоного Хреста. Спільні напрямки діяльності – забезпечити наших бійців, які зараз на передовій, продуктами харчування та усим необхідним, підсилити військовослужбовців автомобілями, військовою амуніцією, допомогти внутрішньо переміщеним особам і малозабезпеченим громадянам.

Загальна кількість офіційно-зареєстрованих ВПО у Черкаському районі – 58664 осіб, з них: у Черкасах – 25304 осіб, у Смілі – 6010, у Каневі – 4191.

У Черкаському районі активно працює «гаряча телефонна лінія».

Звернутися можна у будь який зручний час за номерами телефонів:

068 277 48 20, 063 051 37 08, 04733 2 00 60.

Приємно, що крім звернень з приводу вирішення проблем, надходять ще й подяки за те, що питання вдалося вирішити.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *