26.05.2022      183      0
 

До Кам’янської громади релокувалося підприємство з Харкова


Продукцію для парапланеризму тепер виготовлятимуть на Кам’янщині. Через бойові дії сюди релокувалося підприємство «S.E.A. paragliders» з Харкова. Про прийом та допомогу в облаштуванні нового підприємства в громаді повідомляють у Кам’янській ТГ. 

За словами очільника підприємства, підприємство розміщене в задовільних умовах. У нього є стратегічний запас матеріалів, що дозволить працювати певний період часу.

– Втім за потреби замовити і доставити матеріали з-за кордону можливо, – відзначає керівник підприємства пан Микола. – Наше підприємство працює з 2016 року і за цей час нас почали впізнавати як в Україні, так і в Європейський країнах. Нині ми втратили частину наших клієнтів саме з України. Під час війни не до польотів.

У Кам’янку переїхали не всі працівники підприємства, а тільки четверо. Втім мають приїхати ще кілька, що нині перебувають в західних областях. Якщо бізнес буде стабільно працювати, то в планах взяти на роботу місцевих людей.

Нині триває процес перереєстрації підприємства на території громади, щоб згодом сплачувати податки до бюджету Кам’янської громади.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *