26.05.2022      171      0
 

Автопарк «швидких» області поповнили відразу 20 нових автомобілів


Двадцять нових автомобілів поповнили автопарк екстреної медичної допомоги Черкащини. Ключі від «швидких» сьогодні урочисто передав медикам начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець.

Сім автівок залишаться у Черкасах, інші вже сьогодні поїдуть у райони. Зокрема, по одній автівці отримали медики Золотоноші, Чорнобаю, Звенигородки, Тального, Шполи, Христинівки, Жашкова, Городища і Відділу реагування на надзвичайні ситуації та виїзної консультативної допомоги. По два автомобілі отримали бригади екстренки Сміли та Умані.

– Попри війну, державна програма з підтримки екстренки діє, – наголосив посадовець. – На сьогодні наш Центр – один із кращих в Україні. І це заслуга кожного працівника. До речі, наші бригади працюють нині і за межами області, рятуючи постраждалих через бойові дії. А завдяки навчально-тренувальному відділу Центру лише з початку повномасштабної війни більше двох тисяч цивільних і військових навчились надавати домедичну допомогу. Пишаємось нашими бійцями передової медичного фронту!

Принагідно очільник області привітав увесь колектив Обласного центру екстреної медичної допомоги з прийдешнім святом – Днем екстреної медицини.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *