12.05.2022      345      0
 

Бути волонтером – значить допомагати іншим!


Гуманітарні вантажі від іноземних благодійників з Польщі, Португалії, Італії та Німеччини продовжують надходити в Черкаський район.

У котрий раз гуманітарну допомогу доставляють Віталій Юцевич у співпраці з італійськими волонтерами Асоціацій «Cavaion nel Mondo» з Cavaion Veronese (Верона) та «Domanizavtra» з Darfo Boario Terme (Brescia), Олександр Темноход та Віталій Колісник.

Вони привезли найнеобхідніші ліки, гігієнічні засоби, дитяче харчування, одяг, підгузники, продукти харчування та багато інших потрібних речей в Україну з-за кордону.

Голова Черкаської РВА Валерія Бандурко подякувала партнерам – ТОВ «Завод Смілянська Хлодня» та особисто директору Олені Кислій, ТОВ «Черлис» в особі Неньки Максима за доставлену гуманітарну допомогу з Польщі та Німеччини.

Засоби особистої гігієни, дитячі пюре, каші, медикаменти, антисептики, одяг, різні продукти харчування, балаклави, берці, спальники, рушники, ковдри, сухі сніданки – це все отримали завдяки волонтерам.

Також очільниця району подякувала Роману Дорошенку та Олегу Грушевському за доставку необхідних засобів гігієни, дитячого харчування з Португалії та Віталію Лисенку за засоби гігієни для дорослих з Польщі, Литви та Австрії.

Бути волонтером – значить допомагати іншим! Що зараз надзвичайно важливо!

Усі разом ми впевнено крокуємо уперед – до Перемоги!🇺🇦


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *