17.01.2022      174      0
 

У Черкаській РДА відбулася нарада: обговорили важливі питання життєдіяльності району


На початку робочого тижня голова Черкаської райдержадміністрації Валерія Бандурко провела нараду за участю керівників структурних підрозділів та управлінь райдержадміністрації.

Обговорили питання щодо:

планування видатків на утримання відділів та структурних підрозділів райдержадміністрації та видатків районного бюджету на утримання Черкаської районної ради і Канівського трудового архіву,

своєчасного подання структурними підрозділами райдержадміністрації, які мають статус юридичної особи публічного права, звітів бюджетної та фінансової звітності та звітності до Пенсійного фонду України,

проведення конкурсів на заміщення вакантних посад в структурних підрозділах райдержадміністрації.

Запланували роботу щодо розробки річного плану проведення перевірок умов проживання, виховання та розвитку дітей- сиріт, дітей позбавлення батьківського піклування, які виховуються в прийомних сім’ях та дитячих будинках сімейного типу Черкаського району.

Ознайомилися з програмою проведення ІІІ етапу (обласного) конкурсу Всеукраїнських олімпіад із базових предметів, в якому візьмуть участь 115 дітей району з 18 предметів.

Обговорили інші питання у сфері соціального захисту, охорони здоров’я, житлово-комунального господарства та соціально-економічного розвитку району.

На постійному контролі очільниці району залишається питання щодо оновлення об’єктів соціальної сфери та інфраструктури у рамках програми Президента України #ВеликеБудівництво.

На сьогодні вже кожен має можливість щепитися бустерною дозою вакцини проти COVID-19.Оптимальний термін ревакцинації – від 6 до 9 місяців після завершення первинного курсу вакцинації, – наголосила голова Черкаської РДА Валерія Бандурко.

Тож , закликала усіх вакцинованих жителів району, а особливо людей віком від 60 років щепитися якнайшвидше. Для цього створені всі необхідні умови. Записатися до найближчого пункту чи центру вакцинації та дізнатись про наявність вакцини можна за допомогою Телеграм-боту ДП МЗУ https://t.me/medpro_ukraine_bot.

Також, звернулася із закликом до батьків відповідно до Національного календаря профілактичних щеплень, вакцинувати дітей від поліомієліту, адже ліків від цієї хвороби не існує. Єдиний спосіб запобігти захворюванню – щеплення.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *