25.11.2021      188      0
 

Рейд „червоною“ зоною


У Черкаському районі проведено черговий рейд щодо дотримання закладами торгівлі та громадського харчування протиепідемічних заходів на період дії карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19).

Перевірки відбулись у місті Сміла (Смілянська міська територіальна громада), селах Балаклея, Костянтинівка (Балаклеївська сільська територіальна громада) та селі Яснозір’я (Мошнівська сільська територіальна громада).

Робочою групою Черкаської районної державної адміністрації, до складу якої входять працівники райдержадміністрації, Черкаського районного управління поліції ГУНП в Черкаській області, територіальних підрозділів Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області, ДУ „Черкаський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України“, проведено моніторинг дотримання правил „червоної“ зони карантину.

Перевірено наявність відповідних документів (сертифікатів, тестів), а також дотримання маскового режиму в працівників та відвідувачів закладів. Загалом перевірено 21 суб’єкт господарювання, з яких:

  • 3 заклади громадського харчування,
  • 18 торговельних точок (7 продовольчих магазинів, 11 – непродовольчих).

Під час перевірки об’єктів торгівлі непродовольчими товарами виявлено порушення, складено 2 адміністративних протоколи.

Також виявлено заклади, які припинили свою діяльність під час дії „червоного“ рівня епіднебезпеки на території району.

Робочою групою додатково проводилась і інформативна робота, надавались відповідні рекомендації.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *