19.11.2021      194      0
 

«Червона зона»: як працюють заклади району


За дорученням голови Черкаської райдержадміністрації Валерії Бандурко та з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби СОVID-19 у Черкаському районі розпорядженням керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації місцевого рівня від 12 листопада 2021 року №4 утворено робочу групу з проведення моніторингу дотримання обмежувальних протиепідемічних заходів.

До складу робочої групи увійшли працівники райдержадміністрації, Черкаського районного управління поліції ГУНП в Черкаській області, територіальних підрозділів Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області, ДУ „Черкаський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України“.

Днями робочою групою здійснено виїзд у Червонослобідську сільську раду, де перевірено роботу 6-ти закладів торгівлі щодо дотримання обмежувальних протиепідемічних заходів.

Запровадження такого контролю, в першу чергу, спрямовано на зниження поширення хвороби та збереження життя громадян. Під час перевірки суттєвих порушень не виявлено.

Працівникам торгівельних точок надано відповіді на запитання та роз’яснення.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *