03.11.2021      323      0
 

Сьогодні українські військові відзначають два свята: День ракетних військ і артилерії та День інженерних військ


Щорічно 3 листопада відзначаються  військово-професійні свята – День ракетних військ і артилерії та День інженерних військ.

Ці свята є символом вшанування славних традицій героїзму і мужності, самовідданості у ратній праці багатьох поколінь.

Артилерія як один із найстаріших родів військ відіграє  ключову роль у подоланні ворога. Сміливі і рішучі військові завжди працюють над вдосконаленням професійної майстерності і є гордістю Збройних сил України.

Військовослужбовці інженерних військ, ризикуючи власним життям, здійснюють розвідку місцевості, розміновують та знешкоджують сотні, тисячі вибухових предметів, відновлюють зруйновані мости, створюють систему захисту для прикриття наших воїнів.

Схиляємо голови перед пам’яттю героїв – воїнів інженерних військ, артилеристів і ракетників, які віддали своє життя за мирне майбутнє України.

Вічна їм пам’ять!

Військовослужбовців, ветеранів, працівників ракетних військ і артилерії зі святом! Бажаємо міцного здоров’я, злагоди, оптимізму, наснаги та нових звершень для процвітання нашої Батьківщини.

Висловлюємо глибоку шану і вдячність ветеранам-наставникам за мужність і героїзм в ім’я незалежної України та вагомий внесок у військово-патріотичне виховання нинішнього покоління ракетників і артилеристів.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *