21.10.2021      205      0
 

Підприємця з Кам’янки нагороджено грамотою Черкаської ОДА


За дорученням голови Черкаської районної державної адміністрації Валерії Бандурко, заступник голови Богдан Солошеко вручив почесну грамоту Черкаської обласної державної адміністрації «за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток підприємницької діяльності в області, активну громадянську позицію та з нагоди професійного свята – Дня підприємця» Ігореві Кивгилі.

Ігор Григорович Кивгила довгий час займається підприємницькою діяльністю у місті Кам’янка, та за час діяльності проявив себе як активна, відповідальна особа. Під час депутатства у Кам’янській районній раді очолював та організовував роботу постійної комісії Кам’янської районної ради з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та інвестицій, переймався питаннями життєдіяльності району.

Зараз Ігор Кивгила досі сприяє вирішенню проблемних питань щодо належного забезпечення та функціонування бюджетних установ. Багато уваги приділяє вирішенню соціально-економічних питань жителів громади. На місцевому рівні співпрацює з керівниками державних установ та організацій для вирішення соціально важливих питань. А також постійно надає благодійну матеріальну допомогу на реабілітацію поранених бійців АТО та на забезпечення необхідним захисників України на Сході.

Нещодавно Ігор Григорович повернувся з-за кордону, тому й нагороду довелося вручити трішки із запізненням.

Богдан Солошенко привітав підприємця, подякував за наполегливу і професійну працю і побажав наснаги, здоров’я та сил у досягненні подальших успіхів.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *