20.09.2021      218      0
 

Сміляни відзначили День міста


Молода і водночас древня наша Сміла. Їй виповнилось 624!

Чимало побажань зі сцени прозвучало на адресу міста та його жителів. З нагоди свята смілян привітало багато гостей, зокрема, народний депутат України Олександр Завітневич, голова Черкаської райдержадміністрації Валерія Бандурко, Чигиринський міський голова Віктор Харченко, голови територіальних громад та представники міст-побратимів.

Багато розваг, веселощів, сюрпризів, а також святковий концерт підготували для смілян та гостей міста організатори свята.

Неочікуваним сюрпризом для глядачів на святі став виступ TAYANNA, яка подарувала свої відомі хіти смілянам завдяки народному депутату України Олександру Завітневичу.

«За ще один прожитий рік у місті відбулося багато змін на краще, – зазначає голова РДА Валерія Бандурко. Тож міському голові Сергію Ананку є чим пишатися. Адже спільними зусиллями влади усіх рівнів зроблено чимало. Поліпшується інфраструктура, ремонтуються об‘єкти соціальної сфери, народжуються і втілюються в життя суспільно корисні проекти.Переконана, що так буде й надалі. Ще раз вітаю зі святом, дорогі земляки, дорогі сміляни!Щасливого майбутнього та процвітання місту!»


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *