20.09.2021      335      0
 

«Не сміти, побачив- прибери!» запрошуємо долучитися до всесвітнього дня прибирання “World Cleanup Day”


World Cleanup Day – це міжнародна соціально-екологічна акція з прибирання зелених зон, благоустрою територій та чистих берегів, яка традиційно відбувається в третю суботу вересня у 24 регіонах України та 180 країнах світу.

Сьогодні, 18 вересня, державні службовці Черкаської райдержадміністрації, за ініціативи голови РДА Валерії Бандурко, власним прикладом показали, що потрібно прибирати території, підтримувати їх у чистоті та долучилися до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day».

Мета якого об’єднатися заради досягнення спільної мети – порятунку планети від сміття.Всі учасники толоки з радістю розпочали таку звичну та вкрай важливу справу – покращення стану довкілля.

Працювали злагоджено, тож із роботою впоралися швидко та якісно.Цього разу прибирання здійснювалося на території Балаклеївської та Чигиринської громади.Акція відбулася із дотриманням карантинних норм та правил техніки безпеки.

Шановні жителі громади, чистота, порядок та благоустрій наших території залежить від кожного з нас.Прибирайте за собою сміття!Тільки від нас залежить, як буде виглядати Черкаський район



Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *