13.09.2021      286      0
 

Корсунь-Шевченківський відзначив своє 989 ліття


Цієї суботи у Корсунь-Шевченківському відзначили 989 річницю з Дня заснування міста.Голова Черкаської райдержадміністрації Валерія Бандурко разом з в.о. міського голови Віталієм Мацюком, депутатами VIII скликання, представниками трудових колективів, спілок та організацій, навчальних закладів та позашкілля пройшли святковою ходою від будинку культури до центральної площі міста.

Організатори свята підготували для жителів громади багато сюрпризів. Конкурси, розваги, святковий концерт за участі братів Томіленків, вокальних та дитячих хореографічних колективів, флеш-моби, майстер-класи, виставки, конкурс малюнків на асфальті.

Вперше в місті провели незвичайні змагання для малюків – влаштували повзункові перегони для малечі від 5 до 18 місяців. Веселі перегони стали справжнім сімейним святом з розвагами та приємними подарунками.

Валерія Бандурко побажала жителям Корсуня найголовнішого, мирного неба над головою, процвітання, руху вперед, а також, щоб будь-які політичні питання не знаходили відображення в житті громади, суспільно-політичному та соціально-економічному аспектах.

Також голова РДА передала жителям Корсунь-Шевченківського вітальну адресу від голови Черкаської облдержадміністрації Олександра Скічка з найщирішими побажаннями з нагоди свята.

Привітати місцевих жителів завітав народний депутат України Андрій Стріхарський.

«Упевнена, що через кілька років ми побачимо ще більше зрушень та здобутків у всіх галузях господарства Корсунщини», – підкреслила голова райдержадміністрації.



Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *