08.09.2021      271      0
 

Робочий візит голови РДА до Бобрицького ліцею: вирішення проблемних питань


Нещодавно голова Черкаської райдержадміністрації Валерія Бандурко відвідала комунальний навчальний заклад «Бобрицький ліцей» Бобрицької сільської ради Черкаського району.

Навчається тут трохи більше сотні дітей з Бобриці і навколишніх сіл та працює 25 педагогічних працівників. Приміщення навчального закладу збудоване у 1976 році. З того часу замінено частину вікон на енергозберігаючі, завдяки співпраці місцевої влади, керівництва ліцею та бізнесу, облаштовані комп’ютерні класи, встановлені інтерактивні комплекси, завершується ремонт харчоблоку.

В ліцеї створено музей, присвячений історії розвитку села і навчального закладу, та унікальний автентичний куточок, який відображає українські традиції.

Валерія Бандурко спільно з головою Бобрицької громади Оленою Штефан та директором ліцею Михайлом Гончаровим обговорили роботу навчального закладу, творчі здобутки учнівсько-педагогічного колективу та головні напрямки подальшого розвитку.

Як виявилось, питань, які потребують вирішення є чимало. Найнеобхідніше на сьогодні – це відремонтувати дах. Наявна актуальна проєктно-кошторисна документація, яка буде подана в можливі проєкти: «Спроможна школа для кращих результатів», депутатський соціально-економічний розвиток та Програма Президента #Великебудівництво.

Також потребує ремонту перший поверх навчального закладу та вбиральня. Ще одне важливе питання – дорога, якою шкільний автобус підвозить дітей на навчання. У зв’язку з тим, що вона в незадовільному стані, шкільний автобус часто виходить з ладу, а часу на під’їзд школярів витрачається удвічі більше.

Наразі вирішуються проблемні питання та джерела їх фінансування.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *