06.09.2021      290      0
 

У Черкаській РДА провели координаційну нараду


Традиційно робочий тиждень в РДА розпочали з координаційної наради, яку провела Валерія Бандурко. Учасники наради підбили підсумки попереднього тижня, спланували роботу на поточний та розглянули ряд питань.

Основні з них:

виконання завдань і доручень Президента України, Кабінету Міністрів України, Черкаської облдержадміністрації щодо реалізації соціального проекту “Активні парки — локації здорової України”;

реалізації повноважень у галузі охорони здоров’я, зокрема, встановлення кисневих станцій у трьох лікарнях (Корсунь-Шевченківський, Сміла та Червона-Слобода);

посилення інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо проведення вакцинації населення від COVID-19.

Перебувають на контролі питання реконструкції об’єктів соціальної сфери, які реалізуються на виконання Програми Президента України #Великебудівництво та ремонту автомобільних доріг.

На початку вересня відновлено проїздність доріг, змитих стихією на Чигиринщині.

Завершено укладення асфальто-бетонного покриття автодоріг Холоднянське-Миколаївка, Сміла-Березняки-ст.Райгород-Кам’янка, ямковий ремонт: Хацьки – Степанки – Хутори.

Тривають ремонті роботи на дорогах комунальної власності у Смілі, а також автодороги Кременець – Біла Церква – Ржищів – Канів – Софіївка.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *