06.09.2021      572      0
 

День села відзначили жителі Бобрицької громади


День народження села — це завжди особливе свято для людей, які серцем відчувають свою землю, працюють на її благо, щиро люблять свій рідний край. Минулої суботи у селі Бобриця відсвяткували День села.

Програма святкування була насиченою та різноплановою: розваги для дітей, конкурси для дорослих, розіграш лотереї та частування гостей свята.

Дресс-код свята: вишиванка, завдяки цьому вбранню жителі виборювали подарунки у конкурсі «Моя родина у вишиванці». Для учнів шкіл організовано конкурс-виставку «Моє село – моя маленька Батьківщина», де дітлахи продемонстрували у своїх витворах неймовірну красу рідної місцевості.

Окрасою свята була святкова фотозона, де всі мали змогу сфотографуватися на згадку.

Щирі вітання та побажання адресувала землякам голова громади Олена Штефан.

Також зі словами привітань від губернатора Черкаської області Олександра Скічка звернувся начальник управління соціального захисту населення Черкаської райдержадміністрації Сергій Коваль, який за дорученням голови Черкаської РДА Валерії Бандурко відвідав свято:

«Святкування Дня села – це гарна традиція, своєрідний підсумок зробленого за певний проміжок часу. Кожне село має свою давню історію. Бобриця не виняток. Історія села багата й цікава. Тут традиції та звичаї предків передаються з покоління в покоління. Усі здобутки громади, були б неможливими без щирих, гостинних, щедрих і талановитих жителів, які своєю самовідданою працею примножують славу міста. День села – це свято всіх, хто тут народився і виріс, проживає, хто приїхав сюди колись, щоб залишитися тут назавжди. Низький уклін вам за самовіддану працю, любов до рідного села, за внесок у розвиток і добробут громади. Хай щастя, любов і достаток живуть у кожному домі та в кожній родині. Хай і надалі село процвітає!».

Яскравим завершенням концерту та його родзинкою став святковий салют.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *