30.08.2021      204      0
 

Нарада у голови РДА: ефективність роботи, виконання соціальних програм, підсумки збиральної кампанія


Традиційно робочий тиждень у Черкаській райдержадміністрації розпочався з апаратної наради, яку очолила голова райдержадміністрації Валерія Бандурко.

Наголосила, що до початку навчального року залишилося мало часу і, аби навчання в школах проводилися в очному режимі, потрібно забезпечити мінімум 80% повністю вакцинованого персоналу, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України № 1236 від 9 грудня 2020 року, зі змінами.

Особливу увагу присутніх звернула на дотримання виконавської дисципліни працівниками райдержадміністрації!

В ході наради заслухано відповідальних керівників структурних підрозділів райдержадміністрації щодо:
стану виконання соціальних програм у сфері соціального захисту населення;
стану охоплення вакцинацією проти COVID-19 населення району;
підсумків збирання врожаю ранніх зернових культур та підготовки до збирання інших технічних та зернових культур.

Повідомила, що до початку навчального року залишилося мало часу і, аби навчання в школах проводилися в очному режимі, потрібно забезпечити мінімум 80% повністю вакцинованого персоналу, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України № 1236 від 9 грудня 2020 року, зі змінами.

Особлива увага голови РДА завжди прикута до стану виховання та утримання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім’ях на території Черкаського району.

“Як відомо, наша країна поступово переходить в режим “paperless”, тому актуальним для відповідальних працівників за ведення діловодства, організацію та здійснення контролю в структурних підрозділах райдержадміністрації буде проходження навчання щодо організації ділових процесів в системі електронного документообігу АСКОД, що відбудеться 31 серпня 2021 року”, – повідомила Валерія Бандурко.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *