10.08.2021      157      0
 

“У Городищенській громаді буде створено денний центр соціально-психологічної допомоги із «кризовою кімнатою»”, – Олександр Скічко


Під час онлайн-наради під головуванням Прем’єр-міністра України Денис Шмигаль і за участі першої леді Олена Зеленська обговорено розбудову мережі спеціалізованих служб підтримки осіб, які постраждали від домашнього насильства. На Черкащині 3 тергромади отримають субвенцію з державного бюджету в майже 7 млн грн на створення таких служб.

“Щороку звернень лише більшає. Це означає, зокрема, що потерпілі все частіше мають сміливість сказати «Ні!» домашньому насильству, звертатися по допомогу, а не замовчувати це” – наголошує голова Черкаської ОДА Олександр Скічко на своїй офіційній сторінці у Фесбуці.

За його словами в Уманській тергромаді буде облаштовано притулок для осіб, потерпілих від домашнього насильства, денний центр соціально-психологічної допомоги з «кризовою кімнатою» та спеціалізовану службу первинного соціально-психологічного контролювання осіб, які постраждали від насилля.

У Городищенській громаді – денний центр соціально-психологічної допомоги із «кризовою кімнатою».

У Новодмитрівській громаді теж буде облаштовано такий центр.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *