10.08.2021      176      0
 

Перед початком сезону сільськогосподарське підприємство Черкасього району презентувало вакансії


У зв’язку з початком сезону, розширенням виробництва або запуском нових ліній у компаній з’являється нова потреба у працівниках.  Саме з метою підбору претендентів для задоволення кадрових потреб роботодавець ТОВ “Черлис” звернувся до Черкаської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості.

ТОВ “Черлис”- одне з підприємств групи компаній  LIDEA, які займаються виробництвом насіння, що включає польове виробництво, доробку, кондиціонування та пакування на заводі.

Lidea пропонує широкий асортимент продукції та послуг для покращення рентабельності фермерських господарств.  Компанія займається реалізацією насіння наступних культур: кукурудзи, соняшника, сої, ріпаку, сорго. Саме ТОВ «Черлис» проводить сортування вирощеного насіння, його калібрування, аналіз якості та пакування.

Перша «презентація роботодавця» в Черкаській філії відбулася в липні цього року. Підбирали працівників на посади: сортувальник виробів, сировини та матеріалів, лаборант пробіркового аналізу. На серпневу «презентацію» було запрошено осіб шукаючих роботу для укомплектування посади оператора виробничої дільниці. Заходи проведено на відкритому повітрі з метою дотримання відповідних протиепідемічних вимог, встановлених на період карантину.

Презентації роботодавця, ярмарки та міні-ярмарки вакансій дозволяють шукаючим роботу не їхати до офісу роботодавця, а «тут і зараз» пройти співбесіду, задати питання, подати резюме та заповнити анкету до кадрового резерву, що значно спрощує та прискорює процес працевлаштування. Натомість роботодавець отримує можливість одночасного спілкування з декількома претендентами на роботу та одразу зробити свій вибір“, – зазначає директор філії Олександр Гриценко.

Фахівець по роботі з персоналом  Катерина Лук’яненко ознайомила присутніх  з умовами праці на підприємстві, вимогами до працівників, рівнем заробітної  плати, соціальними гарантіями працюючих та зазначила, що сезонні працівники компанії мають перспективи кар’єрного росту та можливість залишитись в штаті на постійній основі.

Учасники зустрічі мали нагоду поспілкуватися, а бажаючі працевлаштуватися – заповнити анкети для зарахування до кадрового резерву перед початком сезонних робіт. 

За інформацією Черкаської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *