02.08.2021      191      0
 

Робоча нарада: актуальні питання та шляхи їх вирішення


Перший серпневий робочий тиждень у Черкаській райдержадміністрації розпочався з наради, яку провела голова Черкаської РДА Валерія Бандурко з керівниками галузей району.

Учасники засідання проаналізували поточний стан справ та визначили коло головних завдань на найближчий період.

Голова Черкаської РДА Валерія Бандурко , підводячи підсумки минулого тижня, розповіла про навчання з питань воєнної безпеки та оборони держави в Національному університеті оборони України імені Івана Черняховського, де отримала відповідний сертифікат.

Набутими знаннями та навичками у сфері забезпечення воєнної безпеки та належної організації виконання завдань всеохоплюючої оборони, формування концептуальних поглядів на можливі шляхи вирішення проблемних питань щодо підготовки держави до оборони, організації та забезпечення відсічі збройній агресії проти України, поділилася з керівниками структурних підрозділів.

Також спільно обговорили стан вакцинування населення району від коронавірусної інфекції COVID-19 , а особливо про вакцинацію працівників освітньої галузі, адже відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 року № 1236, зі змінами, при посиленні карантину навчальні заклади працюватимуть лише за умови наявності 80% вакцинованого персоналу.

Наприкінці зібрання обговорили питання щодо підготовки колегії Черкаської РДА, яка планується відбутися в останню п’ятницю серпня.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *