28.07.2021      202      0
 

У Києві тривають курси підвищення кваліфікації голів державних адміністрацій з питань воєнної безпеки та оборони держави


Голова Черкаської райдержадміністрації Валерія Бандурко приймає участь у навчанні в Національному університеті оборони України імені Івана Черняховського.

Спільно з колегами отримуємо нові знання від професіоналів у галузі безпеки та оборони, ознайомлюємося з напрямками оборонної реформи в державі в умовах протидії України збройній агресії Російської Федерації. Поглиблюємо знання у сфері забезпечення воєнної безпеки та належної організації виконання завдань всеохоплюючої оборони .А також здобуваємо навики організації та виконання завдань оборони держави на рівні району, виконання заходів територіальної оборони та введення правового режиму воєнного стану. Велика честь особисто потиснути руку командувачу територіальної оборони Сухопутних військ Збройних Сил України, генерал-майору Анатолію Баргилевичу, – зазначає голова РДА на своїй офіційній сторінці у Фейсбук.

Навчання організовані Міністерством оборони України спільно з Національним агентством України з питань державної служби.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *