07.06.2021      173      0
 

Голова райдержадміністрації провела нараду з керівниками галузей


Про підготовку до наради з сільськими головами, щодо призову громадян на строкову військову службу, про допомогу учасникам АТО/ООС – про це та багато іншого йшлося на нараді у Черкаській РДА, яку провела Валерія Бандурко.

У ході зустрічі:

  • підбито підсумки наради з учасниками АТО/ООС, яка відбулася у Черкаській райдержадміністрації на минулому тижні та визначені шляхи вирішення проблемних питань учасників АТО/ООС;
  • розглянуто стан організації в районі роботи щодо перевезень пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування місцевого значення.

На виконання Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу», Указу Президента України від 24 лютого 2021 року № 71/2021, а також враховуючи звернення військового комісара Черкаського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки на нараду з головами ТГ винесено питання забезпечення виконання планового завдання по призову громадян на строкову військову службу у 2021 році.

Згідно з чинними нормативними документами, на строкову службу призиваються придатні за станом здоров’я громадяни України чоловічої статі, яким до дня відправлення у військові частини виповнилось 18 років, та старші особи, які не досягли 27 років до цього часу. В Черкаському районі весняний призов 2021 року відбувається згідно з затвердженими графіками та закінчується 30 червня 2021року.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *