24.05.2021      668      0
 

ФК “Штурм” (Мошни) виборола Кубок Черкаського району з футболу


22 травня 2021 року в селі Білозір’я на базі ГО ФФК «Зоря-Академія ТГ Білозір’я, Черкаська область» відбувся фінал Кубку Черкаського району по футболу, де зустрілися команди: «Агростарт» Леськівської територіальної громади, тренер Григорьєв Микола Миколайович, та «Штурм» Мошнівської територіальної громади, тренер Тараненко Микола Володимирович.

Гра пройшла в напруженій та безкомпромісній боротьбі за трофей. Незважаючи на спеку, гравці продемонстрували високу майстерність. Фінальний свисток арбітра зафіксував остаточний рахунок 3:1 на користь «Штурму». Обидві команди нагороджено медалями, а переможці отримали Кубок Черкаського району.

Під час заходу першим заступником голови Черкаської райдержадміністрації Романом Хоменко оголошено подяку за вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту Черкаського району, сумлінну працю, професіоналізм та відданість справі заступнику голови федерації футболу Черкаського району Геннадію Омельченку та тренерам вищезазначених команд Миколі Григорьєву та Миколі Тараненку за участь у Кубку Черкаського району з футболу та популяризацію фізичного виховання і спорту серед населення.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *