02.04.2021      277      0
 

Відбулася восьма позачергова сесія Черкаської районної ради VIII скликання


2 квітня відбулася восьма позачергова сесія Черкаської районної ради VIII скликання, яке провів голова Черкаської районної ради Олександр Василенко. Із 54 депутатів прибуло 37. У роботі сесії взяла участь голова Черкаської райдержадміністрації Валерія Бандурко.

Депутати розглянули близько 10 питань. Зокрема, про Програму протидії тероризму на території Черкаського району на 2021-2025 роки; про Програму підвищення ефективності забезпечення громадського порядку та безпеки в судах, органах та установах системи правосуддя Черкаського району на 2021-2025 роки; про затвердження передавальних актів; про передачу майна; про внесення змін до відомостей, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних-осіб-підприємців та громадських формувань; про викладення переліків першого та другого типу об’єктів оренди комунальної власності в новій редакції; про ліквідацію КП СП «Колос»; про звільнення від спрямування до загального фонду районного бюджету одержаної орендної плати.

Внесли зміни до Регламенту Черкаської районної ради VIII скликання. Достроково припинили повноваження депутата Черкаської районної ради VIII скликання Дорошенко Н.В. А також внесли зміни до рішення районної ради від 11.12.2020 № 2-12/ VIII “Про утворення президії Черкаської районної ради VIII скликання та затвердження її складу”, зокрема, ввели до складу президії Черкаської районної ради голову Черкаської райдержадміністрації Валерію Бандурко.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *