10.03.2021      806      0
 

У перший робочий день на посаді голови Черкаської РДА Валерія Бандурко провела зустріч з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації


Сьогодні, 10 березня, голова Черкаської райдержадміністрації Валерія Олегівна Бандурко приступила до виконання своїх обов’язків на новій посаді.

Перший заступник голови Черкаської райдержадміністрації Микола Турик від імені колективу привітав нового керівника з призначенням, побажав успіхів та плідної роботи.

У свою чергу Валерія Олегівна закликала колектив до плідної співпраці, адже лише таким шляхом вбачає подальшу конструктивну діяльність на теренах новоствореного Черкаського району.

Свою роботу голова райдержадміністрації розпочала із зустрічі з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, спільно з якими обговорила пріоритетні напрямки подальшої роботи.

Нагадаємо, що розпорядженням Президента України №178/2021-рп від 05.03.2021 головою Черкаської райдержадміністрації призначено Валерію Бандурко, яка до цього часу обіймала посаду голови Смілянської райдержадміністрації.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *